Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Aga no chyba na to wychodzi
U mnie jakis crash sie pokazuje
Ah przyjedziesz to sie "naumiem" hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Aga dzieki wybiore sie tam po ten smoczek.

Kasiar przekluwalas Zuzi uszy w Stavanger?
Ja raczej pasuje poczekam az dziewczynki same zdecyduje, ale czasem mam watpliwosci i bym chciala juz
Dzieciaki super
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
daris program mogl sie zle sciagnac albo twoj komp go poprostu nie otwiera
przekute uszka sa super i mam nadzieje ze Milenka nie bedzie plakac
nana super minki robi ah
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
daris,no wlasnie agusss moze miec racje Zle sie sciagnal moze. Ja sciagnelam z
www.instalki.pl/programy/download/Window..._video/Avidemux.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Gabi i jego grzeczność super a Zuzia cudownie zjadła spaghetti Oj te Wasze dzieciaczki

Witam nową mamuśkę Ja mieszkam w Bergen a dokładniej na Nesttun więc kawałek jednak do siebie mamy i termin mam za 3 dni

Dzisiaj muszę tyłek cebulą nasmarować, bo mężuś jak wróci powiedział, że mi natrzaska na tyłek za mycie kafelek w łazience i ogólnie za kolejne porządki hihi ale ja dziś dostałam takiej energii po spacerku do skrzynki, że musiałam to jakoś wykorzystać pożytecznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Dzieki Aguss i Tuptusiowata-Gabik robi tyle min i gestow,ze nie nadazam pstrykac wiec czasem luzuje i daje sobie spokoj z fociami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
77 Postów
Anna Anna
(Ania199)
Początkujący
Dzieciaczki śliczne i coraz większe porównując zdjęcia sprzed jakiegoś czasu kiedy jeszcze w Norwegii byłam
Taptusiowata trzymam kciuki za udany i szybki poród i czekam na relacje jak sie sprawdza szpital w Bergen wcześniej mieszkaliśmy na Indalsveien także dobrze znam Twoje rejony, a w Bergen jesteśmy dość często. To albo jakieś urzędy, albo klinika i jakieś badania...

Dziewczyny, a w czym prałyście i pierzecie ubranka dla dzieciaczków?
Przywiozłam sobie z polski Lovelle i tylko w tym wyprałam juz wszystko co mam z podwójnym płukaniem. Tylko brakuje mi jakiegoś płynu do płukania. Ponoć się nie zaleca, ale to kocyki, ubranka i cała reszta takie nie przyjemne sa...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Marta- nie ja przebijalam malej w Polsce tam gdzie robilam swoje kursy , ja tez mam kurs percingu ale nie mam jeszcze sprzetu kupionego wiec nie przebijam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
Nana śliczny ten twój Gabryś słodziaczek mój mały śpi więc cokolwiek mogę napisać jakich maści dziewczyny używacie na dziąsełka?? bo ja przywiozłam z polski dentinox i jak wychodziły pierwsze ząbki zaczełam nim smarować jednak po kilku próbach tak małego zsypało że szok więc już nie mogę go już używać a tu w aptekach jedna Pani powiedziała mi że też jest dentinox tylko w kropelkach mały uczulony jest na rumianek choć jeszcze 2 miesiące temu nie był teściowa kupiła mi bobodent ale tam pisze jak byk wyciąg z rumianku a teraz mały coś znowu marudzi i niewiem już co mogę mu kupić za tydz przylatuje mama więc mam szansę ściągnąć coś z PL co polecacie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów

(madzia_02)
Początkujący
hejo, nam dzionek zlecial, bylysmy z Elin na dlugim spacerze, Daris fajna trase macie, widze ze na spacerku bylo super my musimy zmienic trase bo nasza najczesciej szybko sie konczy w strømmen storsenter niby tez spacer, ale to nie to samo co na swiezym powietrzu
fajne te wasze babelki, a Zuzia ma radoche przy obiadkach
jesli chodzi o smoczki trojprzeplywowe z aventa np to Elin ich nie znosi, probowlam je i zageszczalam mleko kaszka, ale ona nie chce i sie drze , tymi kaszkami "papkami" tez pluje, w ogole ich nie chce
Dziewczyny mam pytanko, jak usypiaja wasze malenstwa? Elin jak jest zmeczona to sie tak drze jakby ze skory ja ktos obdzieral nie wiem dlaczego ona ma taki problem z zasypianiem (od tygodnia) bez dluuugiego kolysania sie nie obedzie...
witam nowa mame
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok